logo_edited_edited.png

Târgul Walk & Shoot

22, 23 şi 28, 29 Mai 2021

10:00 – 18:00 la unteatru 

Adresa: Str. Sfintii Apostoli nr.44, Sector 5, București.

https://www.ws-print.ro/ 

Lansăm noul proiect marca W-S cu o expoziţie pop-up. W-S Print, un concept store cu printuri de autor semnate de artiştii colaboratori ai programului W-S, curatoriate de Eugen Rădescu. Vizitatorii vor avea ocazia să achiziționeze şi să interacționeze cu lucrările expuse la sala mică de la unteatru în weekend-urile 22 - 23 şi 29 - 30 mai.

V-aţi întrebat vreodată cât de importantă este calitatea unui print fotografic? Ştiaţi că preţul unei fotografii poate fi dictat şi de numărul de exemplare în care este printată? De câte ori aţi văzut un certificat de autenticitate care însoţeşte fotografia pe care aţi cumpărat-o? 

Prin W-S print încercăm să schimbăm percepţia generală asupra consumului de fotografie şi să impunem un standard al calităţii pe care îl poţi experimenta la unteatru în cadrul W-S Fest 2021.

*Fotografiile pot fi achiziţionate sau comandate on-line de pe https://www.ws-print.ro/ în format A3, ediţie limitată de 20 de exemplare. Acestea sunt însoţite de un certificat de autenticitate.