adi-bulboaca-fotografia-inseamna-liberta

Având peste 1000 de spectacole fotografiate la activ, Adi este unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați fotografi de teatru și dans din România. 

Citește interviul nostru cu Adi aici.

FOTOGRAFIE DE SPECTACOL

ADI BULBOACĂ

Hajdu Tamás este veterinar și fotograf în Baia Mare, România. Fotografia lui este ironică și ludică, dar în același timp dramatică. De-a lungul timpului a avut mai multe expoziții, a câștigat o serie de concursuri foto și fotografiile lui au fost incluse în reviste foto românești și internaționale. 

Puteți vedea câteva din proiectele sale foto și din articole aici.

STREET PHOTOGRAPHY

HAJDU TAMÁS

Andrei este un fotograf profesionist experimentat. A învățat fotografie fiind ucenicul lui Dan Beșliu. Pe lângă meseria de fotograf, lui Andrei îi place să predea și are un rol activ în Școala de Fotografie Freelancer și inițativa educațională Imago. De asemenea, este unul dintre fondatorii ANAV (Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane).

ARCHITECTURE PHOTOGRAPHY

ANDREI PĂCURARU

Sorin este unul dintre fondatorii Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane. Este un "filosof" al fotografiei care poate discuta despre și explica percepția vizuală, culori, compoziție și estetică timp de ore întregi. Citește interviul nostru cu Sorin aici.

PHOTO STORYTELLING

SORIN BEJENARU

Alexandru este arhitect, pictor, fotograf, profesor și un fan al fotografiei analog. A câștigat mai multe premii pentru fotografia de arhitectură grație viziunii sale unice despre timp și spațiu.

Citește interviul nostru cu Alex aici.

ARCHITECTURE PHOTOGRAPHY

ALEXANDRU CRIȘAN

cornel-lazia-de-la-suie-paparude-la-manh

Cornel a trecut de la fotografie de concert la cea de modă, de la fotografie comercială la peisaje urbane artistice. Este cu adevărat un fotograf cu experiență, unul dintre cei mai apreciați fotografi români. 

Citește interviul nostru cu Cornel aici.

ROOFTOPS | PORTRET

CORNEL LAZIA

Ionuț "prinde" frumusețea în fotografii din 1999. Este unul din fotografii noștri de modă de top și a lucrat cu publicații  și brand-uri de modă de renume. 

BEAUTY PHOTOGRAPHY

IONUȚ STAICU

Comercial, Iulian este fotograf de eveniment și portret, însă pasiunea lui este astrofotografia - un gen pe care îl stăpânește pe deplin. El va coordona atelierul de astrofotografie și vă va îndruma atât prin procesul de fotografiere cât și prin post procesare.

ASTROFOTOGRAFIE

IULIAN POPA

Alex are ochi pentru simetrie și o abordare aproape matematică a fotografiei. Fotografiază cu drona, fotografiază modă, poate trece de la cadre conceptuale la cadre de acțiune. Cel mai mult îi place să lucreze cu începători și să-și împărtășească din cunoștințe.

Citește interviul nostru cu Alex aici.

FOTOGRAFIE PENTRU ÎNCEPĂTORI

ALEX AXON

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon

© 2019 by Walk & Shoot - photography workshops