Reguli generale

#photohangouts

Participarea la discuțiile foto este gratuită și în limita locurilor disponibile. Recomandăm să vă faceți rezervare pentru a vă asigura locul - în cazul unei cereri prea mari, rezervările vor avea prioritate. 

#photoshoots

Participarea la atelierele foto este gratuită și în limita locurilor disponibile. Fiecare atelier are un număr maxim de locuri. Pentru a putea participa trebuie să vă înregistrați pe website, la atelierul dorit.

Fiecare atelier are 3 părți: (1) introducerea teoretică, (2) practica foto și (3) feedback din partea fotografului coordonator pe o selecție a fotografiilor realizate de participanți de atelier. 

Înscrieri

Înscriere

Fiecare discuție, respectiv atelier are un formular propriu de înscriere. Pentru ateliere puteți opta de la început pentru un interval orar clar pentru partea practică (atelierele foto de beauty, portret, spectacol, stradă etc.). Nu vom permite înscrierea la mai multe grupe - spre exemplu, la atelierul de rooftops va trebui să optați între grupa răsărit și grupa apus; nu veți putea participa la amândouă. 

Do's & Don'ts

Punctualitate

Vă rugăm să fiți punctuali. La atelierele foto, pentru a vă menține locul, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute mai devreme sau să ne anunțați că întârziați. În cazul în care întârziați și nu ne anunțați, nu garantăm că vă vom putea păstra locul în atelier.

Mâncare și băutură

În cazul în care nu este altfel specificat, noi nu oferim băuturi/ mâncare. La toate atelierele/ discuțiile foto veți avea magazine/ restaurante în zonă de unde să cumpărați.

Comportament

Vă rugăm să vă respectați colegii și coordonatorii foto. Nu vom tolera comportamente agresive și/sau discriminatorii. 

Acest festival de fotografie a putut fi organizat datorită Asociației ProActiv pentru Comunitate.Face parte dintr-un proiect mai amplu finanțat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache". Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Sectorului 5 al Municipiului București. 

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon

© 2020 by Walk & Shoot - photography workshops