logo_edited_edited.png

Tema centrală a Walk & Shoot Fest este scena - metafora noastră pentru comunitate. La fiecare atelier vom explora părțile mai văzute sau mai ascunse ale scenei, de la documentarea artiștilor pre-spectacol, la fotografierea spectacolului în sine și până la portrete ale artiștilor și portrete ale personajelor întruchipate pe scenă. 

Considerăm că scena este adesea acel lucru important pentru viața noastră însă deseori neconștientizat. Prin urmare, propunem să ne focalizăm prin lentila aparatului asupra diversității ce compune de fapt scena, respectiv comunitatea artistică și să ne întrebăm cât de mult ne-a lipsit în ultimul an. 

Participanții la atelierele foto din cadrul festivalului se vor putea înscrie la concursul pe care l-am pregătit - tema este "Diversitate culturală". Locul 1 este 1500 de lei, locul 2 este 1000 de lei iar locul 3 este 500 de lei. Autorii celor mai bune 33 de fotografii vor beneficia de o reducere de 30% la unul dintre produsele Walk & Shoot iar fotografiile lor vor fi expuse pe site-ul nostru.